Transport rutier de marfă

TRANSPORT RUTIER DE MARFĂ

Dream Cargo Services poate oferi soluții de transport rutier cu camioane complete sau încărcări parțiale, atât la nivel național, cât și internațional. Parteneriatele noastre cu transportatori de încredere, testate temeinic în ultimii ani, ne permit să vă oferim soluții complete, sigure și rentabile.

Dream Cargo Services vă poate oferi următoarele servicii de transport rutier de mărfuri:

  • Full Truck Load ( FTL ) – servicii de transport rutier cu camioane subcontractate pe tot teritoriul UE, Balcani, CSI și Nordul Africii. Vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente și soluții de transport
  • Less Truck Load ( LTL ) – pentru cantități mai mari de 3 tone, la importul sau exportul de mărfuri, colectarea mărfurilor se face direct pe camione de 22 tone prelată sau dubă, direct de la locul încărcării până la locul descărcării, indicat de către client. Pentru grupajele urgent vă putem pune la dispoziție grupaje tip express cu timp de transit 2-4 zile pe tot teritoriul UE
  • Servicii Just în Time ( JIT ) – servicii de livrare expres pe cale rutieră pe tot teritoriul UE. Vă putem pune la dispoziție sprintere, camionete exclusive 3,5 t, camioane 20 tone 2 șoferi. Timp de răspuns maxim 2 ore de la primirea cererii.

La cererea clienților noștri transportăm mărfuri periculoase ( ADR ) atât în regim de camion complet dar și transport grupaj, pe camioane prelate, dube sau cisterne.

Aveți marfă de transportat și nu știți care este soluția optimă?

Cereți o cotație

Start typing and press Enter to search