Despre noi

DESPRE NOI

Dream Cargo Services – Casă de expediții

DREAM CARGO SERVICES este o companie românească, având o echipă cu o pregătire profesională temeinică, ce deține informațiile și capacitățile necesare, flexibilitate și cunoștințe, pentru a aborda solicitările partenerilor noștri cu maximă seriozitate, identificând soluții prompte în diverse domenii de expediție de mărfuri, cum ar fi (fără a se limita la): transport maritim, transport aerian, transport terestru, depozitare de mărfuri, logistica mărfurilor speciale, comisionare vamală și asigurarea mărfurilor.

Valorile noastre

Profesionalism

Experința si profesionalismul echipei noastre stau la baza unei colaborări de succes cu partenerii și clienții noștri. Ne luăm în serios responsabilitățile și livrăm ceea ce am stabilit.

Pasiune

Din pasiune pentru transporturi punem accent pe a livra soluții optime care să îndeplinească nevoile logistice și de transport ale clienților noștri.

Eficiență

Ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții ce eficientizează la maxim timpul și resursele financiare ale acestora.

Misiunea noastră

Creating solutions for your logistic needs

Cu misiunea “Creating solutions for your logistic needs”, Dream Cargo Services oferă servicii de intermediere profesionale, eficiente și de calitate pentru clienții și partenerii săi. Punem accent pe profesionalism și pe eficientizarea costurilor și a timpului de livrare.

Obiectivul nostru

Întotdeauna un partener de încredere

Experiența noastră în domeniul logisticii și transportului intern și internațional, precum și rețeaua noastră extinsă de agenți, garantează realizarea obiectivului nostru: de a reprezenta întotdeauna un partener preferat de toți clienții noștrii, la nivel național și internațional.

Dream Cargo Services

0
ani de experiență în logistică și transport de mărfuri
0
echipă profesională
0
membri ai echipei cu o vastă experiență în transport și logistică

Rețea la nivel mondial

Dispunem de o vastă rețea de parteneri la nivel global, astfel vă putem oferi soluții optime pentru transporturi, indiferent de locație.

Aveți marfă de transportat și nu știți care este soluția optimă?

Cereți o cotație

Start typing and press Enter to search