Maritime freight transport

MARITIME TRANSPORT

Dream Cargo Services oferă o gamă completă de servicii de transport maritim de containere de la și către porturi care acoperă întreaga lume. Serviciile de transport pe care le putem oferi sunt soluția optimă adaptată nevoilor dvs., atât în ​​ceea ce privește timpul de tranzit, cât și costurile.

Dream Cargo Services vă poate oferi ambele tipuri de transport maritim containerizat de marfă:

  • FCL (Full Container Load)
  • LCL (Less than Container Load)

Expedierea de marfă în trafic maritim containerizat FCL/LCL prin portul Constanța sau orice alt port din Europa către/dinspre orice altă destinație din lume, reprezintă activitatea noastră.

FCL sau Full Container Load este termenul logistic pentru a descrie serviciul de transport a unui container plin de la un loc (portul de origine) la altul (portul de descărcare/destinație). FCL asociază în mod normal un expeditor la un destinatar, și aduce, în mare, costuri mai mici față de un transport încărcat în vrac, cu mărimea și greutatea echivalentă.

LCL sau Less than Container Load reprezintă soluția destinată clienților care, în mod normal, nu au îndeajuns de multă marfă produsă pentru a umple un container întreg. Este una din cele mai economice soluții de transport containerizat.

Aveți marfă de transportat și nu știți care este soluția optimă?

Cereți o cotație

Start typing and press Enter to search