Servicii transport marfă

SERVICII

Ce servicii oferim?

DREAM CARGO SERVICES oferă o gamă complexă de servicii în diverse domenii de expediție de mărfuri, precum: transport maritim, transport aerian, transport terestru, depozitare de mărfuri, logistică mărfurilor speciale, comisionare vamală și asigurarea mărfurilor.

Servicii complete

Timp scurt de răspuns

Soluții optime

Transport rutier de marfă

Transport rutier de marfă

Dream Cargo Services vă poate oferii soluții de transport rutier având camioane complete, cât și în regim de grupaj, atât național, cât și internațional. Parteneriatele noastre cu transportatori de încredere, deja testați pe parcursul ultimilor ani, ne permit să va oferim soluții complete, sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Transport aerian de marfă

Transport aerian de marfă

Compania noastră se ocupă atât de export, cât și de import de marfă la nivel mondial, oferind servicii aeriene door to door. Asigurăm consultanță și asistență în domeniul transportului aerian pentru alegerea soluției potrivite din punct de vedere al costurilor și al timpului de livrare.

Transport maritim de marfă

Transport maritim de marfă

Dream Cargo Services oferă o gamă completă de servicii de transporturi maritime containerizate din porturi și către porturi din întreagă lume. Serviciile de transporturi pe care suntem în măsură să vi le oferim reprezintă soluția optimă adaptată cerințelor Dvs. atât din punct de vedere al timpului de tranzit, cât și al costurilor.

Transport aerian de marfă

Transport feroviar de marfă

Dream Cargo Services oferă o gamă completă de servicii de transporturi feroviare pentru destinații intraeuropene, cât și destinații overseas (Asia și Orientul Mijlociu), indiferent de natura bunurilor, de tipul de încărcătură (bulk sau containerizat) sau de natura serviciului (garnitură completă sau vagoane izolate).

Depozitare și manipulare

Depozitare și manipulare de marfă

Cu experiența și cunoștințele noastre în sfera logisticii economisim timp și costuri și vă dăm astfel posibilitatea de a vă concentra doar pe esență afacerii Dumneavoastră. Noi nu doar vă depozităm, manipulăm și transportăm mărfurile, dar vă și stocam și directionam informația.

Aveți marfă de transportat și nu știți care este soluția optimă?

Cereți o cotație

Start typing and press Enter to search